You can't stop the waves,
but you can learn to surf

Om Coachingzonen

Kunder siger

Om Coaching

Jeg har været i et forløb hos Henriette, hvor jeg har fået hjælp til at have fokus på, at min tilstand er god - og at jeg er i balance – for dermed at mindske stress. Det har været fantastisk at opleve den forskel arbejdet med Henriette har gjort. Jeg har lært at have opmærksomhed på mine egne behov og holde fokus på de ting, som jeg selv har indflydelse på, kan påvirke og ændre. Henriettes tilgang til mig og min situation har været yders professionel og behagelig. Hun har formået at tilpasse forløbet til mig. Hendes spørgeteknik og evnen til at få mig selv til at reflektere over mit liv og min situation har været super. Henriette er meget kompetent og har en stor faglighed. Jeg kan varmt anbefale Henriettes coaching forløb og er også sikker på, at jeg fremadrettet vil komme til at bruge Henriette igen.
Mit coachingforløb hos Henriette har været en lifesaver. I stedet for at lade mig dvæle i min egen bitterhed over den situation jeg stod i, har jeg fået hjælp til at slippe det. Henriette har hjulpet mig med at spare energi op, så jeg har haft nok til hele dagen. Jeg har fået så meget fokus på min bevidsthed, og hvad det gør ved mig og mine omgivelser, når jeg fokuserer på at være positiv. De tre nøgleord jeg tager med mig nu og i fremtiden er bevidsthed, positivitet og troen på mig. Tusinde tak for denne gang.
Det at blive mødt af Henriette, som er åben, imødekommende, rummelig og inspirerende er en stor fornøjelse. Henriette er en smilende og positiv coach. Jeg bliver hjerteligt modtaget hver eneste gang. Hun finder tid og rum til at møde mine behov, og evner altid at bringe gode teknikker i spil, som beriger sessionen. Hos Henriette oplever jeg at få lige præcis den støtte, jeg har behov for til at komme videre med at skabe mit eget firma inden for stresscoaching. Jeg føler, jeg kommer skridtet nærmere mit mål for hver session.
Stor tak for alle de gode input og skarpe spørgsmål. Jeg er positivt overrasket over, hvor meget jeg har fået ud af hver session. Udbyttet har helt klart oversteget mine forventninger. Jeg har indset og ”lært” ting, jeg kommer til at få glæde af resten af livet.
Jeg er blevet coachet af Henriette og har følt mig meget tryg, idet Henriette forstår at skabe en tillidsvækkende stemning. Jeg fik specielt meget ud af at blive coachet på stress, hvor Henriette førte mig sikkert gennem processen, så jeg den dag i dag stadig har stor gavn af de værktøjer, som jeg fik under forløbet. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.
Med sit tillidsvækkende og rolige væsen har Henriette skabt et trygt rum for min personlige udvikling mod en stressfri hverdag. Henriette bruger sin personlighed i coachingen, og på kompetent vis har hun støttet mig igennem et svær situation. Henriette er dygtig til at tilrettelægge stress coachingen til den person og situation, forløbet handler om.
Du får min varmeste anbefaling Henriette. Du formår at skabe et kærligt og åbent rum, hvor man kan være den, man rent faktisk er, på godt og ondt. Du ser én, og ikke mindst så hjælper du én til at se sig selv. Eller måske skulle jeg skrive jeg, for jeg har jo været dér. Været dér, hvor jeg pludselig turde give slip og acceptere, at den ene af ”kogepladerne” var så rødglødende, at” komfuret” var ved at brænde sammen. Det var hverken sjovt eller let at måtte "give op", at måtte indrømme, at jeg havde stress -MIG? Men det var et nødvendigt første skridt. Et skridt som du, Henriette, nænsomt insisterende hjalp mig til at tage. Af hjertet tak!
Jeg oplever Henriette som en meget professionel og dygtig coach. Henriette lytter opmærksomt og hører også det, der ikke bliver sagt! Hun har hver gang troet på, at jeg havde ressourcerne til at finde løsninger på mine egne udfordringer - og det lykkedes hver gang med hendes hjælp.
Jeg kan kun anbefale et forløb hos Henriette. Allerede efter den første session kunne jeg mærke, der var blevet ryddet op i nogle tanker og derved givet luft til at revurdere nogle af de ting, som jeg tidligere ikke havde kunnet overskue at tackle. Jeg følte mig tryg igennem hele processen, og det var i høj grad takket være Henriette, der evnede at være nærværende og fokuseret.
Mit afsæt for at kontakte Coachingzonen var en sygemelding grundet stress. Henriette holdt mig til ilden via nogle inspirerende og afvekslende sessions, der gav mig nogle gode indsigter og værktøjer at arbejde videre med. Bl.a. Henriettes fine indlevelsesevne gør hende i stand til at stille nogle spørgsmål, der gav anledning til refleksion og herigennem gav mig mange spændende, nye indsigter, der har gjort mig meget, meget klogere! Via Henriettes coaching er jeg godt på vej!
Jeg oplever coaching som et yderst effektfuldt værktøj til at få sat nogle helt konkrete målsætninger for mit arbejdsliv. Sessionerne hos Henriette har givet mig en større indsigt i mine handlemønstre, og hjulpet mig til at træffe nogle bedre valg både professionelt og personligt.
Som Henriettes tidligere samarbejdspartner, ved jeg, at hendes engagement og målrettethed er blandt hendes helt store styrker. Gennem både viden og erfaring samt entusiasme og fokus, når hun ind til kernen i det, der er vigtigt i hver enkelt session. Jeg kan kun give Henriette mine absolut bedste anbefalinger.
Henriette er meget omsorgsfuld, hjælpsom og empatisk, og har en stor evne til at få folk til at åbne sig op for hende, fordi hun forstår at skabe en afslappet, uformel og tryg stemning. Jeg bad hende på et tidspunkt om hjælp, da jeg følte mig stresset og var ved at køre mig selv af sporet. Henriettes stress coaching er meget afgørende for, at jeg igen har fundet "den rigtige vej". Hun gav mig nogle værktøjer til at kunne træffe de valg og beslutninger, der er rigtige for mig - og ligeledes hvordan jeg i fremtiden kan arbejde med at udvikle mig selv. Henriette har givet og lært mig utrolig meget. Jeg skylder Henriette en stor tak.
Jeg har benyttet Henriette som coach flere gange i forbindelse med både private og arbejdsmæssige problemstillinger. Det er specielt hendes måde at spørge på, som virkelig får én til at tænke over tingene, og derved åbner for refleksion, selvindsigt og nye måder at se tingene på. Henriettes coaching har været en positiv oplevelse, og udbyttet har været super godt - først og fremmest fordi jeg har fået inspiration og nogle håndgribelige værktøjer at arbejde videre med. Det er ikke sidste gang, at jeg benytter mig af Henriette som coach.
Henriette besidder stor empati, er utrolig hjælpsom og tillidsvækkende, hvilket gør alle situationer med Henriette til gode, rige oplevelser.
Jeg stiftede bekendtskab med Henriette fra Coachingzonen første gang i november 2005, hvor hun på yderst effektiv og blid vis, fik mig til at overvinde en angst/fobi-blokering. Mit valg af Henriette som coach - dengang såvel som nu - var bevidst ud fra Henriettes eminente indfølingsevne og klarsyn overfor menneskelige problemstillinger.

Om konsulentydelser

Tak for et fantastisk kursus. Jeg er stadig høj. Din måde at tilrettelægge og gennemføre kurset på er eminent - flowet er kanon. Jeg er vildt imponeret!
Henriette er en formidabel underviser og formidler, som i den grad brænder for stress håndtering og forebyggelse. Hun formår altid at møde og rumme alle og sætte ind præcis, hvor der er behov. Henriette besidder et højt fagligt niveau, hvor hun til stadighed overrasker med ny læring, der virkelig gør en forskel. Derudover besidder Henriette en sjælden evne både som underviser og coach til at være til stede med en ægte interesse for den enkelte. Hun er en skarp iagttager med et stort hjerte. Jeg vil til hver en tid anbefale Henriette som underviser, coach, sparringspartner – ja, hun kan det hele
Jeg har haft fornøjelsen af at være på stress kursus med Henriette som underviser. Henriette formåede på 3 dage at præsentere den nyeste teori og forskning indenfor stress coaching, kombineret med en masse praktiske øvelser. Henriette er en inspirerende, nærværende og kompetent underviser, der i den grad udstråler, at hun brænder for sit fag.
Henriette har empati, der rækker ud over alle grænser, hvilket hun sætter meget i spil både i sin måde at undervise på, og når hun coacher. Hun tilsætter det også med en skøn energi og udstråling, som gør hende helt unik. Jeg kan varmt anbefale Henriette i alle relationer.
Som stress-træner tilbyder Henriette en utraditionel og hjertevarm undervisning. En fin kombination af flow øvelser, indlevende og spændende undervisning samt musik, som understøtter og bevarer den glædesfølelse, som er i kroppen. Henriette er meget positiv, nærværende og rolig. Kursisterne drages ind i et univers af flow og glæde, som hun formår at bevare i alle kursister igennem hele forløbet. Man efterlades fuldstændig høj af glæde og entusiasme. Man vil have mere.... Så mit ønske er at forløbet forlænges til en hel uddannelse.
På stresskurset oplevede jeg Henriette som yderst faglig kompetent. Hun har stor viden inden for stress området kombineret med praktisk erfaring, hvilket har givet mig en rigtig dejlig oplevelse og stor lyst til at lære mere. Henriette formår at formidle sin viden sådan, at der skabes tryghed i undervisningen, og budskaberne siver bare lige ind.
Jeg har været kursist på Henriettes stress-modul, og Henriette er super kompetent og utrolig omsorgsfuld. Hendes viden, interesse og store engagement skinner tydeligt igennem - både når det handler om stress og coaching. Henriette er rolig og anerkendende samtidig med, at hun forstår at "skære ind til benet" og tage fat i det, der virkelig rykker.
Som underviser er Henriette meget velforberedt og vidende om undervisningsfeltet. Hun udstråler glæde og kompetencer og formår at favne alle kursisterne ved at være lyttende og invitere til dialog - med og mellem kursisterne. Henriette underviser i en god balance mellem fakta og øvelser, og det er meget inspirerende at deltage i Henriettes undervisning.
Henriette udviser i sin undervisning stor kompetence og viden inden for sit felt. Hun udstråler, at hun brænder for at formidle og hjælpe andre mennesker til større indsigt og bedre livskvalitet.

Hør, hvad Katja siger

Hør, hvad Mette siger

Hør, hvad Vicky siger